vineri, 15 februarie 2008

TORJE: "OBIECTIV: LIGA CAMPIONILOR"

Lotul dinamovist s-a intors vineri dimineata din Antalya, acolo unde a efectuat un stagiu de pregatire în care a înregistrat patru victorii, o remiză şi două înfrângeri.

Noua achizitie a dinamovistilor, Gabriel Torje, a declarat la sosire ca tinta "ros-albilor" pentru acest sezon este castigarea campionatului sau obtinerea locului doi, care ar permite calificarea in Liga Campionilor.

"A fost un cantonament greu. Am suferit cateva infrangeri care ne-au durut. Depinde de mine cum ma pregatesc pentru a fi titular. Urmeaza un retur greu dar obiectivul nostru este calificarea in Liga Campionilor de pe primul sau de pe al doilea loc", a spus Torje.

Atacantul Osvaldo Miranda, accidentat in ultima partida amicala disputata de dinamovisti in Antalya (1-0 cu Rabotnicki), a tinut sa-i linisteasca pe suporteri explicand ca va putea evolua "in curand" in meciuri oficiale. "Am o mica fractura de pomete dar totul este in regula. Nu pot sa spun decat ca voi reveni curand dar nu stiu in acest moment cand exact", a declarat Miranda.