sâmbătă, 15 august 2009

Dinamo, reunire fara Bonetti

24 de jucatori au fost prezenti vineri la reunirea lotului formatiei Dinamo, care a avut loc la Institutul National de Medicina Sportiva (INMS), unde fotbalistii au efectuat si vizita medicala inaintea editiei de campionat 2009-2010. Dinamovistii s-au prezentat in jurul orei 8.00 la INMS, acolo unde au fost asteptati de secundul Costel Orac, cel care i-a tinut locul lui Dario Bonetti, acesta urmand sa soseasca in tara in urmatoarele zile.
Printre jucatorii care au efectuat vizita medicala s-au numarat macedoneanul Blagoja Todorovski, sarbul Nino Pekaric, Marius Alexe, Andrei Cristea si Liviu Ganea, care au revenit de la echipele unde au fost imprumutati. De asemenea, au fost prezenti si tinerii Adrian Cuciula (23 de ani) si Laurentiu Rus (24 de ani), ambii de la Liberty Salonta, aflati in probe la gruparea din stefan cel Mare. Au lipsit Bogdan Lobont, aflat in recuperare, Gabriel Torje, care da bacalaureatul in aceasta perioada, dar si strainii Osvaldo Miranda, Vojislav Vranjkovic, Zie Diabate, Ousmane N’Doye si Ze Kalanga, care sunt asteptati sa soseasca in tara in urmatoarele trei zile.
Dintre jucatorii folositi in returul editiei trecute de campionat, acum nu au fost prezenti Bruno Simao, Aleksandr Kolinko, George Blay, Papa Malick, ale caror contracte au expirat, Gabriel Tamas, revenit la Auxerre, si Nicolae Mitea, pus pe lista de transferuri si aflat in litigiu cu clubul.