joi, 26 martie 2009

Gigi, un satanist practicant

Poate ca in orice alta tara din lume bosii bisericii s-ar fi revoltat vizavi de blasfemiile si sacrilegiile pe care un individ cu un IQ egal cu al scrumierei le comite fata de religie si de divinitate.

IatA cA la noi nu se intampla deloc astfel, intrucat aceasta creatura cu apucaturi diavolesti le inchide gura parinteilor si calugarasilor de toate rangurile si gradele improscandu-i cu bani
spurcati, sub pretextul construirii ori consolidarii unor lacase de cult.
Altfel nu se poate explica lipsa de reactie, ingaduinta deloc crestineasca cu care acestia accepta ca numele Domnului sa fie amestecat in golanisme de genul (ne)acordarii unei lovituri de la 11 metri, a (ne)semnalizarii vreunei pozitii de ofsaid, a inscrierii unui gol in prelungiri sau, iacata, chiar in aruncarea din tribuna cu o bricheta intr-o plapanda capatana de arbitru.
Ce pramatie de popA betivan, curvar si hulitoriu l-o fi invatat pe el ca Dumnezeu se implica in ticalosii de-astea, ca e stelist, antidinamovist si "are boala pe ciori si pe unguri"? Pare-se ca pe el l-a crestinat Ramaru atunci cand se ascundea de militie si cand, probabil, s-o fi travestit in duhovnic al ordurilor.
MAcar acum, dupa halucinantele declaratii, consemnate in articolul de mai sus, ale acestei fapturi, care din loja stadionului si inconjurat de alti dezaxati zice ca i s-a adresat lui Dumnezeu cu exact aceleasi cuvinte rostite de Hristos in clipele rastignirii, "Doamne, de ce m-ai parasit?", ar fi de asteptat ca macar un umil purtator de cuvant de pe la Patriarhie sa apara in public si macar sa-l blameze, daca nu chiar sa-l pedepseasca cu aspra afurisenie.
Or, la fel de normal ar fi ca in acest caz si cei de la Spitalul 9 sa actioneze precum procuratura, adica sa se autosesizeze, pentru ca Gigi e caz clinic, sa fie clar!