vineri, 24 iulie 2009

L-a enervat pe Vadim: Ana Muresan a lesinat, din nou, la conferinta de presa a PRM

orneliu Vadim Tudor, presedintele PRM, a ajuns la concluzia ca ar trebui sa-si mute conferintele de presa la Spitalul de Urgenta. Si asta pentru ca una dintre membrele partidului, Ana Muresan, a lesinat cu repetitie. Este pentru a doua oara cand Ana lesina la cuvantarile Tribunului. Vadim a observat ca femeia lesinase chiar cand vorbea despre criza gazului.
"Vad ca Ana Muresan iarasi lesina la conferintele mele. Parca e bataie de joc! Cine o lasa pe bătranica asta la conferintele mele? Tara arde si eu dau primul-ajutor. Sa nu mai vina la conferinte, altminteri mut conferinta de presa la Spitalul de Urgenta !", a spus presedintele partidului.
Femeia a fost scoasa de colegi din sala si i s-a acordat primul ajutor, dar imediat dupa ce si-a revenit s-a intors sa asiste la conferinta, chiar dacă C.V.Tudor daduse ordine clare ca aceasta sa nu mai fie primita. "Doamna Muresan, hai sa lesinati la mine in birou
!", i-a spus Vadim Tudor Anei.
Prima
oara, Ana Muresan, in varsta de 84 de ani, a lesinat la inceputul lunii decembrie la o conferinta de presa in care Corneliu Vadim Tudor vorbea despre fraudarea alegerilor parlamentare. Ana Muresan a fost ministru in timpul regimului Ceausescu.