joi, 9 iulie 2009

Noapte istorică pentru Britney Spears la gala MTV Video Music Awards 2008

upă evoluţia dezastruoasă de la premiile MTV din 2007, publicul s-a întrebat dacă prinţesa pop va face o impresie mai bună anul acesta. Şi a reuşit! Strălucitoare cum nu am mai văzut-o de mult timp, Britney a ţinut discursul de deschidere a celei de-a 25-a ediţie a MTV Video Music Awards şi a luat acasă trei premii.

Deschiderea muzicală a galei a fost făcută de Rihanna, cu piesa "Disturbia". Au urmat premiile. Britney Spears a câştigat distincţia de Cel mai bun videoclip în interpretare feminină cu "Piece of Me". Aceeaşi melodie i-a mai adus artistei două premii: Cel mai bun videoclip pop al anului şi râvnita distincţie de Cel mai bun videoclip al anului.
Chris Brown, cu piesa "With you", a fost desemnat Cel mai bun videoclip în interpretare masculină. Pussycat Dolls se pot lăuda cu Cel mai bun dans într-un videoclip în anul 2008, pentru "When I Grow Up", în timp ce la secţiunea rock câştigătorii au fost Linkin Park cu piesa "Shadow of the Day". Cel mai bun artist debutant a fost desemnat Tokio Hotel
.
Gala MTV Video Music Awards 2008 a avut loc duminică seară la Las Vegas, în Statele Unite.